Europa Conference League

Λουτσιάνο: «Θέλω νίκη και πρόκριση ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Λουτσιάνο για τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ.

Νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ επιθυμεί ο Λουτσιάνο στο σημερινό παιχνίδι με τη Μπριζ για την προημιτελική φάση του Conference League. Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής μίλησε στο Μετροπολις, επεσήμανε ότι η βελγική ομάδα έδειξε ότι είναι καλή, άρα και δύσκολο το ματς μαζί της αλλά δήλωσε αισιόδοξος.

Αρχικά για την αναμέτρηση απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ:

«Θέλω να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να περάσει, η Μπριζ έδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις καθώς μιλάμε για διαφορετικό επίπεδο από ότι βλέπουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα και αν κάνουμε πρόβλεψη μπορεί να γίνουμε ρεντίκολο.
Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, μπροστά σε μία κατάμεστη έδρα , παρόμοιας της όπου δεν έχει συναντήσει ξανά η Μπριζ , απέναντι σε φιλάθλους που είναι από τους πιο σπουδαίους που υπάρχουν σε ομάδα».


Όσο για τη στήριξη του κόσμου:

«Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, από το ζέσταμα θα καταλάβουν ακριβώς που ήρθαν οι αντίπαλοι ενώ οι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας θα πρέπει να ευγνωμονούν τον Θεό που έχουν καταφέρει να αγωνίζονται με αυτή τη φανέλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x